ثبت درخواست تعمیرات

تعمیر پمپ باد فندکی

تعمیرات پمپ باد فندکی

پمپ بافندکی یکی از ابزارهایی است در تعمیرات فوری ماشین‌ها بسیار پر کاربرد است. این کمپرسورها انواع مختلفی دارند که برای تعمیر ماشین و تنظیم باد استفاده می‌شوند. از این وسیله برای تعمیر سرپایی خودرو و همچنین در صنایع نیز استفاده می‌شود.

پمپ باد فندکی مانند دیگر لوازم و تجهیزات دچار عیوب و ایراداتی می‌شود که باید به محض مواجه با آن نسبت به رفع و تعمیر آن سریعا اقدام کرد تا به دیگر قطعات پمپ باد آسیب وارد نشود و در هزینه تعمیرات صرفه‌جویی شود.

مجموعه تخصصی تعمیر دیبا پشتیبان با داشتن تمامی مجوزهای لازم و با در اختیار داشتن تعمیرکاران مجرب و زبده تمامی خدمات تعمیر پمپ باد فندکی به بهترین شیوه ارائه می‌دهد. فقط کافی است با شماره‌های درج شده در سایت تماس بگیرید و اقدام به ثبت درخواست تعمیرات کنید.

بازه تعمیرات از 150 هزار تومان تا 2 میلیون تومان
تعمیر پمپ باد فندکی

قطعات با کیفیت

اعزام یک ساعته

تعمیر در محل

ضمانت 6 ماهه با فاکتور

هزینه شفاف سازی

تسویه بعد از تحویل و تست

تیم دیبا پشتیبان برای آشنایی همراهان با تعمیر پمپ باد فندکی در ادامه این مطلب به عیب یابی و نحوه تعمیر پمپ باد فندکی به صورت کاربردی پرداخته‌اند پس با ما در ادامه همراه باشید.

پمپ باد فندکی چیست؟

تعمیر پمپ باد فندکی

پمپ باد در حقیقت مخزنی فشرده از هوا است که وظیفه متراکم کردن بخار و گاز و تخلیه آن را به عهده دارد. از این وسیله در تنظیم باد لاستیک خودرو، صنایع مختلف پرچ کن‌ها، منگنه‌ها و… استفاده می‌شود. پمپ‌های باد با فشارهای مکش و دمش مختلف در صنایع و مصارف خانگی بسیار پرکاربرد هستند.

یکی از انواع پمپ باد، پمپ باد فندکی است. پمپ باد فندکی نوعی کمپرسور باد فندکی ماشین است که با استفاده از آن می‌توانید هر نوع وسیله نقلیه را با سرعت و در زمان کوتاهی باد کنید. کمپرسورهای فندکی انواع مختلفی دارند که با توجه به ویژگی‌های خاص آن برای تعمیر ماشین و تولید باد استفاده می‌شوند.

این کمپرسورها برای تولید باد با قدرت‌های متفاوت استفاده می‌شوند و از ویژگی‌های آن ها قابلیت اتصال به باتری ماشین، دارا بودن پورت USB ، چراغ ال ای دی و.. است. این پمپ ها به دلیل داشتن وزن مناسب قابل حمل هستند و سرعت بالایی در تولید باد دارند.

انواع پمپ باد فندکی

پمپ‌های باد فندکی انواع مختلفی دارند و به دو دسته  تک سیلندر و دو سیلندر تقسیم می‌شوند. انواع پمپ باد فندکی عبارت‌اند از:

  • پمپ باد فندکی برقی

این نوع پمپ باد می‌تواند به طور مستقیم به برق ۲۲۰ ولت شهری متصل شود. این نوع پمپ باد هم به دو نوع تک سیلندر و دو سیلندر تقسیم می‌شود.

  • پمپ باد فندکی شارژی

این نوع پمپ بادها نوعی مینی کمپرسور هستند که باتری در داخل آن ها وجود دارد. در مواقع در دسترس نبودن منبع برق می‌توان از شارژ باتری آن استفاده کرد. این نوع کمپرسورها هم دو نوع تک سیلندر و دو سیلندر دارند و حجم مختلفی از هوای متراکم را تولید می‌کنند.

تعمیرات پمپ فندکی

  • پمپ باد فندکی اتصال با باتری

این نوع پمپ فندکی را با وصل نمودن به دوسر باتری اتومبیل می‌توان استفاده کرد و از محاسن این نوع پمپ باد این است که هیچ آسیب و صدمه‌ای به سیم‌کشی اتومبیل وارد نمی‌کند.

عیوب رایج پمپ باد فندکی و نحوه تعمیر آن

اگر بعد از روشن کردن پمپ باد کمپرسور دچار مشکل بود و به درستی کار نمی‌کرد باید به سراغ عیب‌یابی و تعمیر پمپ باد پرداخت. پمپ باد فندکی ممکن است به دلایل مختلفی در کارکرد دچار اختلال شود. در بعضی از موارد این مشکلات به راحتی و با اقدامات ساده رفع می‌شوند و گاهی حتما نیاز است که توسط تکنسین متخصص بررسی و تعمیر شود.

پروسه تعمیر پمپ باد فندکی یک پروسه کاملا تخصصی است و باید توسط تعمیرکاران و متخصصانی تعمیر شود که دوره دیده و متخصص در زمینه تعمیرات پمپ باد باشند. رایج‌ترین مشکلات پمپ باد فندکی و نحوه عیب‌یابی آن‌ها به شرح زیر است:

  • نشتی مخزن پمپ باد

اگر مخزن دچار نشتی باشد، هوا و مایعات از داخل آن به بیرون نشت می‌کند. یکی از علل این مشکل تخلیه نشدن به موقع مخزن پمپ باد است که سبب پوسیده شدن مخزن و سوراخ شدن آن می‌شود. می‌توان قسمت سوراخ را بوسیله جوشکاری ترمیم کرد، اما معمولا این راهکار موقتی است چرا که به دلیل جمع شدن مایعات در آن قسمت دوباره مخزن ممکن است دچاز زنگ‌زدگی و سوراخ شدن شود. به همین دلیل بهتر است در این شرایط مخزن را تعویض کنید.

  • داغ شدن بیش از حد پمپ باد

تعمیرات پمپ باد فندکی

گرم شدن و داغ شدن بیش از حد پمپ باد یکی از عیوب و مشکلات رایج در پمپهای باد است. این مشکل ممکن است به دلایل مختلفی اتفاق بیفتد که یکی از آن ها کم بودن روغن دستگاه است. توجه کنید که حتما از روغن کمپرسور باد استفاده کنید در غیر اینصورت احتمال گیرپاژ موتور وجود دارد.

همچنین باید خطوط انتقال روغن را از نظر انسداد و جرم‌گرفتگی بررسی کنید. ممکن است انسداد در خطوط انتقال روغن دچار انسداد باشد و روغن به طور کامل به دستگاه نرسد و سبب داغ شدن پمپ باد شود. همچنین گاهی نوسانات برق و ولتاژ سبب داغ شدن سیم پیچ‌ها و موتور می‌شود.

اگرفیلتر روغن کثیف باشد سبب تولید گرمای زیاد در موتور پمپ باد می‌شود. در این شرایط باید فیلتر را تمیز یا تعویض کنید. روشن بودن دائمی و مدت زمان زیاد هم سبب تولید گرمای زیاد و داغ شدن پمپ باد می‌شود. توجه کنید که در این شرایط فن و سیستم خنک کننده دستگاه را هم بررسی کنید چرا که  اگر فن و سیستم خنک کننده دچار خرابی و ایراد باشد دستگاه بیش از حد داغ می‌شود.

در هنگام بروز این مشکل باید از تکنسین متخصص تعمیر پمپ کمک بگیرید تا سریعا به عیب یابی و تعمیر آن بپردازد.  دیبا پشتیبان به عنوان اولین تعمیرگاه مجاز آنلاین و با در اختیار داشتن تکنسین‌های مجرب تعمیر لوازم خانگی، تعمیر پمپ باد فندکی را در سریعترین زمان انجام میدهند.

 

  • عدم تنظیم میزان هوای فشرده شده

تعمیر پمپ باد فندکی در تهران

کثیف شدن فیلتر ممکن است سبب تغییر و کم و زیاد شدن میزان هوای فشرده شود در این حالت بهتر است نسبت به تعویض فیلتر هوا اقدام کنید. همچنین شلنگ‌ها را از نظر نشتی و سفت و محکم بودن در محل اتصالات بررسی کنید.

ضعیف شدن موتور پمپ و از دست دادن قدرت موتور نیز باعث به هم خوردن میزان هوای فشرده شده در پمپ خواهد شد بهتر است در هنگام بروز ایم مشکل با تکنسین متخصص تماس بگیرید تا به بررسی و تعمیر پمپ باد بپردازد.

  • پر نشدن مخزن پمپ باد

از شایع‌ترین مشکلات پمپ باد، پر نشدن مخزن است. مهم‌ترین و رایج‌ترین دلیل می‌تواند کاهش قدرت و توان موتور دستگاه باشد. همچنین نشتی از مخزن به دلایل مختلفی از جمله سوراخ بودن مخزن سبب بروز این مشکل است.

  • صدای غیر عادی از پمپ باد

ریختن روغن بیش از حد در پمپ باد موجب تولید صدا بیشتر می‌شود در این حالت روغن را تخلیه کنید و به میزان مناسب درون پمپ باد روغن بریزید. مشکل در شاتون موتور و یا کج و شکسته شدن این قطعه نیز تولید سر و صدای غیر عادی در دستگاه می‌کند. تعمیرکار متخصص باید این قطعه را بررسی و در صورت وجود نقص در آن، تعمیر و یا تعویض کند.

هزینه تعمیرات پمپ باد فندکی چقدر است؟

هزینه تعمیرات پمپ باد فندکی چقدر است؟

اگر تعمیر تخصصی و تضمین شده و با قیمت مناسب مد نظر شماست همین الان با مرکز تخصصی دیبا پشتیبان تماس بگیرید. تکنسین‌های مجرب و دوره دیده دیبا پشتیبان پمپ باد فندکی را به شکل اصولی تعمیر می‌کنند و تا جایی که امکان دارد از تحمیل هزینه تعمیرات بیشتر جلوگیری می‌کنند.

تمامی قیمت‌های این مجموعه منصفانه و مطابق با نرخ تعمیین شده توسط اتحادیه صنف تعمیرکاران است و در پایان کار فاکتور و ضمانتنامه ۶ ماهه در اختیار کاربران قرار می‌گیرد.

اما توجه کنید که هزینه تعمیرات پمچ باد فندکی ثابت نیست و به عوامل مختلفی از جمله میزان خرابی و آسیب پمپ باد، قیمت قطعات آسیب دیده، هزینه تعمیر قطعات، هزینه ایاب و ذهاب تعمیرکار و… بستگی دارد.

تکنسین‌های دیبا پشتیبان همواره الویت را بر تعمیر قطعات قرار می‌دهد اما اگر مجبور به تعویض قطعه‌ای شوند، حتما از قطعات اصلی و اورجینال استفاده می‌کنند و موظفند پس از تعمیر پمپ باد را تست و تحویل مشتری دهند.

نکات مهم در نگهداری و مراقبت از پمپ باد

تعمیرکار پمپ باد فندکی

با نگهداری و مراقبت اصولی از پمپ باد  فندکی قطعات دستگاه عمر بیشتری خواهند داشت و دیرتر خراب و فرسوده می‌شوند و این سبب افزایش طول عمر مفید دستگاه و بهبود عملکرد آن خواهد شد. لازم به ذکر است اولین نکته مهم مطالعه دفترچه راهنمای پمپ باد و رعایت دستورالعمل‌های درج شده در آن است. در این بخش به معرفی نکاتی در مورد مراقبت از دستگاه پمپ باد پرداخته‌ایم:

  • بررسی سطح روغن دستگاه

قبل از شروع کار سعی کنید که سطح روغن کمپرسور و موتور آن را کنترل کنید. سطح روغن را می‌توان به وسیله گیج روغن تشخیص داد.

  • پاک کردن رطوبت از دستگاه

وجود رطوبت در دستگاه موجب آسیب و صدمه به دستگاه پمپ باد می‌شود. با باز کردن شیرهای تخلیه که در قسمت پایین مخازن وجود دارد، رطوبت موجود در دستگاه را تخلیه کنید.

  • بررسی فیلترهای هوا

هر چند وقت یکبار فیلترها را بررسی و تمیز کنید و در صورت مشکل و خرابی آن ها را تعویض کنید.

  • تعویض روغن

روغن برای روانکاری و بهبود عملکرد دستگاه لازم است. هر چند وقت یکبار باید روغن داخل دستگاه را تعویض کنید. توجه کنید که حتما از روغن مخصوص دستگاه پمپ باد استفاده کنید تا سبب گریپاژ نشود.

  • سرویس دوره ای پمپ باد

بهتر است هر چند وقت یکبار به طور مثال هر شش ماه یکبار دستگاه را سرویس و تمام قطعات آن را کنترل کنید.

رعایت این نکات باعث افزایش طول عمر دستگاه و بهبود عملکرد آن می‌شود. همچنین توصیه می‌شود در هنگام بروز مشکل و خرابی در دستگاه پمپ باد از تکنسین تعمیر دستگاه بهره ببرید تا به دیگر قطعات دستگاه آسیب وارد نشود و در هزینه تعمیرات و تعویض قطعات صرفه‌جویی شود.

شما می‌توانید در هنگام بروز مشکل با کارشناسان ما در مجموعه دیبا پشتیبان تماس بگیرید و پس از دریافت مشاوره و راهنمایی اگر مشکل بر طرف نشد درخواست تعمیرات خود را ثبت کنید تا در کمتر از یکساعت تکنسین متخصص ما جهت هماهنگی با شما تماس بگیرد.

تعمیرکار پمپ باد فندکی

سخن پایانی از دیباپشتیبان

پمپ باد فندکی مانند هر وسیله دیگر ممکن است دچار آسیب و مشکل شود. در این مطلب مشکلات شایعی که در پمپ باد فندکی رخ می‌دهد به صورت کاربردی توضیح دادیم و به نحوه بر طرف کردن آن را به طور مختصر اشاره کردیم.

پیشنهاد می‌کنیم در هنگام بروز مشکل در پمپ باد فندکی، با تکنسین مجرب و متخصص تعمیر لوازم خانگی تماس بگیرید تا در کوتاه‌ترین زمان به بهترین نحو مشکل پمپ باد را رفع کند. لازم به ذکر است که تمامی تکنسین‌های دیبا پشتیبان فاقد هر گونه سوءپیشینه و کاملا مورد اطمینان هستند.

دیبا پشتیبان به عنوان تعمیرگاه مجاز با ۱۵ سال سابقه موفق، تکنسین متخصص تعمیر پمپ باد  را در ظرف مدت یک ساعت عیب یابی را آغاز میکند.

تمام هزینه تعمیرات و تعویض قطعات اورجینال و اصلی پمپ باد طبق تعرفه مصوب اتحادیه محاسبه می‌شود و دیبا پشتیبان برای تضمین کیفیت خدمات و قطعات به مشتریان ضمانت ۶ ماهه ارائه می‌دهد.

سوالات متداول

در این بخش به پاسخ برخی از سوالات متداول و رایج درباره تعمیر پمپ باد پرداخته‌ایم. پاسخ این سوالات از سوی تیم کارشناسی و پشتیبانی مجموعه دیبا پشتیبان جواب داده شده است. سوالات عبارت‌اند از:

چگونه پمپ باد فندکی را به ماشین متصل کنیم؟

سوکت پمپ باد فندکی را به قسمت فندک خودرو وصل کنید. با وصل کردن سوکت‌ها و روشن کردن پمپ می‌توانید از آن استفاده کنید.

از پمپ باد فندکی چه استفاده‌هایی می‌شود؟

از پمپ باد فندکی هم در مصارف خانگی و هم در صنعت استفاده می‌شود. برخی از موارد مصارف پمپ باد فندکی عبارت‌اند از: باد کردن لاستیک ماشین و دوچرخه، باد کردن قایق‌های بادی، تنظیم باد ماشین‌ها، پرچکن‌ها و منگنه‌ها و…

ورود به سایت