تعمیر اسکرابر(کف شور)
امروزه در محیطهای بزرگ تجاری، اداری و صنعتی برای نظافت زمین و سطوح از دستگاه اسکرابر یا کفشو استفاده میشود. اسکرابر یا زمین شوی صنعتی یکی از ابزارهای مهم برای نظافت است. این دستگاه زمین و سطوح را به صورت کامل و مکانیزه شستشو و خشک میکند.استفاده از این دستگاه در زمان، نیرو و هزینه باعث صرفه جویی میشود و نظافت بهتر و آسانتر را موجب میشود. به همین دلیل استفاده از اسکرابر بسیار محبوب و پرطرفدار است. در این مقاله به معرفی دستگاه اسکرابر، مشکلات رایج بهوجود آمده برای دستگاه و نحوه تعمیر آن میپردازیم.
دستگاه اسکرابر یا کفشور چیست؟
اسکرابر یک دستگاه است که برای تمیز کردن کف معابر و ساختمانها از انواع آلودگیها مثل چربی و گرد و غبار استفاده میشود. اسکرابر یا کفشو برای محیطهای بزرگ، فروشگاهها و رستورانها یک وسیله بسیار کاربردی است که به دلیل کارایی و امکاناتی که دارد بسیار محبوب شده است.امروزه از اسکرابرها در محیطهای مختلف تجاری اداری و صنعتی بسیار استفاده میشود چرا که در کنار تمیزی سبب صرفهجویی در هزینه و زمان میشود. اسکرابرها در انواع مختلفی وجود دارند که میتوان به اسکرابر دستی، اسکرابر سرنشین دار و اسکرابرهای اتوماتیک اشاره کرد.
مشکلات و خرابیهای رایج اسکرابر
اسکرابر دارای اجزای مکانیکی و الکتریکی مختلفی است که به دلایل مختلفی مانند فرسوده شدن و یا استفاه نادرست ممکن است خراب شوند. پیدا کردن علت دقیق مشکل به وجود آمده در تعمیر اسکرابر بسیار با اهمیت است. در این بخش به مشکلات و خرابیهای رایجی که برای دستگاه اسکرابر به وجود میآیند اشاره میکنیم.
مکش آب آلوده و گرد و غبار در دستگاه اسکرابر مهمترین عملکرد دستگاه کفشو است. در صورتیکه اب آلوده توسط دستگاه اسکرابر به خوبی جمع نشود، دستگاه به درستی کار نخواهد کرد و باید به جستجوی علت بروز این مشکل پرداخت.سیستم مکش دستگاه اسکرابر از موتور و تی مکنده تشکیل شده است و این مشکل احتمالا به یکی از این قطعات مربوط است. برای رفع این مشکل ابتدا باید از سلامت موتور مطمئن شد.باقی ماندن رد آب روی زمین و عدم مکش میتواند به دلیل خرابی تی مکنده باشد. لاستیک تی و لوله تی را بررسی کنید. لاستیک تی بعد از مدتی دچار فرسودگی و خرابی میشود.
برسها نقش زیادی در تمیزی و جداکردن آلودگیها دارند. در صورت خرابی برسها عملکرد دستگاه مختل میشود و دستگاه نمیتواند زمین را به خوبی تمیز کند. برس ممکن است به دلیل خارج شدن از جای خود، کم بودن قدرت باتری، تمام شدن زغال موتور و…دچار ایراد شود.
آب تمیز باید توسط شلنگ، روی برسهای دستگاه پاشیده شود. ممکن است فیلتر و یا شیر ورودی آب دچار ایراد یا خرابی باشند. اگر فیلتر جرم گرفته باشد سبب میشود که آب به راحتی از دستگاه خارج نشود.
موتور وظیفه چرخش برسها و تی را به عهده دارد و اگر به هر دلیلی اعم از فرسودگی یا سوختن آسیب ببیند و درست کار نکند، عملا دستگاه اسکرابر کار نخواهد کرد و از کار میافتد.
سنسورها عملکرد دستگاه اسکرابر را کنترل میکنند. میزان آب ورودی، دمای آب و.. همه به عهده سنسورها است. اگر سنسورها خراب باشند دستگاه در تشخیص عملکردها دچار مشکل میشود. دلیل خرابی و مشکل در سنسورها میتواند به علت تمام شدن باتری و یا ایراد در کابلهای اتصال باشد.
خرابی و ایراد در سیمکشی و اتصالات دستگاه عملکرد دستگاه را دچار اشکال میکند و دستگاه از کار می افتد. خرابی مدارهای الکتریکی ممکن است باعث درست متصل نشدن کابل به باتری و یا میکروسوییچ شود.
مراحل تعمیر دستگاه اسکرابر
اگر با خرابی و ایرادی در دستگاه اسکرابر مواجه شدید بهتر است عیب یابی و تعمیر آن را به تکنسین
تعمیر لوازم خانگی ماهر بسپارید تا دستگاه دچار آسیب و صدمه نشود. در ادامه به برخی از مشکلات و ایراداتی که برای دستگاه اسکرابر پیش میآید و روش بر طرف کردن آن ها اشاره میکنیم.
اگر دستگاه اسکرابر باتری دار باشد باید باتری را بررسی کنید که شارژ دارد یا نه. اگر باتری شارژ داشته باشد و باز هم دستگاه روشن نشود باید سلامت باتری را چک کنید.در دستگاه های اسکرابر برقی پریز برق و کابل را بررسی کنید. در بعضی مواقع ممکن است که مدارهای دستگاه اتصالی و یا قطعی داشته باشند.
اگر دستگاه به درستی حرکت نکند، باید ابتدا چرخهای دستگاه را بررسی کنید و از سلامت آن ها مطمئن شوید. ممکن است دلیل حرکت نکردن دستگاه ایراد در موتور یا برد الکترونیک باشد.
اگر دستگاه کفشو سر و صدا غیر عادی داشته باشد، ممکن است به دلیل گرم شدن بیش از حد موتور باشد. همچنین ممکن است قطعات به دلیل فرسودگی دچار خرابی شده باشند و ایجاد سر و صدا بکنند. در موقع مواجه با این مشکل با تعمیرکار متخصص تماس بگیرید تا دستگاه را بررسی و تعمیر کند.
نکاتی برای نگهداری بهتر اسکرابر
برای جلوگیری از خراب شدن دستگاه اسکرابر و افزایش طول عمر دستگاه باید از دستگاه مراقبت اصولی انجام شود و یکسری نکات همواره رعایت شود. نکات نگهداری دستگاه اسکرابر به شرح زیر است:
دستگاه باید به صورت دورهای و هر چند وقت یکبار تمیز و جرمگیری شود. باید قطعات دستگاه به طور منظم تمیزکاری و روغنکاری شوند.
بعد از مدتی استفاده از دستگاه، قطعاتی مثل برسها و لاستیک تی زودتر از بقیه قطعات فرسوده میشوند. باید در صورت فرسودگی قطعات نسبت به تعویض قطعات اقدام کرد تا عملکرد دستگاه مختل نشود و طول عمر دستگاه افزایش یابد.
تعمیر دستگاه توسط نیروی متخصص
برای حفاظت و مراقبت از دستگاه هنگام مواجه با مشکل و خرابی از اقدام خودسرانه برای تعمیر خودداری کنید و تعمیر دستگاه اسکرابر را به تعمیرکار متخصص و ماهر بسپارید تا به قطعات دستگاه اسیب وارد نشود.به غیر موارد بالا باید به صورت روزانه و قبل از استفاده از دستگاه، به بررسی دستگاه بپردازید و سطح مایعات و عملکرد دستگاه را چک کنید.
سخن آخر دیباپشتیبان
دستگاه اسکرابر یا کفشورامروزه بسیار پرکاربرد و پرطرفدار است. این دستگاه سطوح را به صورت مکانیزه و اتوماتیک شستشو و خشک میکند. سرعت و کیفیت نظافت سبب صرفه جویی در زمان و هزینه میشود، از این رو صاحبان صنعت و کسب و کار روز به روز بیشتر به استفاده از آن روی می آورند.اسکرابر ممکن است در اثر استفاده نادرست یا فرسودگی قطعات دچار خرابی و مشکلاتی شود. پیشنهاد میشود که در هنگام خرابی دستگاه حتما با تکنسین
تعمیر لوازم خانگی تماس بگیرید تا تعمیر دستگاه به بهترین نحو انجام شود.مجموعه دیبا پشتیبان با در اختیار داشتن مجربترین تکنسینها، تعمیر انواع لوازم خانگی و صنعتی از جمله دستگاه اسکرابر را به بهترین نحو و در کوتاهترین زمان انجام میدهد. برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره میتوانید با شمارههای درج شده تماس بگیرید تا از تجربه و تخصص کارشناسان مجموعه بهرهمند شوید.