تعمیر برد ماشین لباسشویی ال جی
برد ماشین لباسشویی ال جی، قطعه ای است که قطعات الکترونیکی بسیاری دارد. این قطعه مغز متفکر ماشین لباسشویی است و خرابی آن مانند ایرادات جزئی این دستگاه نیست. زیرا باعث میشود تمامی عملکردهای ماشین لباسشویی تحت تاثیر قرار بگیرد و یا به طور کلی متوقف شود و نیازمند تعمیر بشود، بنابراین نمی توان تعمیر برد ماشین لباسشویی را عقب انداخت.برای تعمیر این قطعه مهم از دیبا پشتیبان راهنمایی بگیرید تا در اسرع وقت با مراجعه به محل، بدون جابجایی دستگاه، تعمیر لباسشویی ال جی شما توسط تعمیرکار لباسشویی با تجربه و خبره انجام شود.برد ماشین لباسشویی چیست و چه کاری انجام می دهد؟
برد یکی از مهمترین قطعات الکتریکی ماشین لباسشویی ال جی است که تاثیر بسیاری در نحوه عملکرد این دستگاه دارد. این قطعه از چند خازن و فیوز بسیار ظریف و حساس ساخته شده است که با کوچکترین مشکلی، به شدت آسیب می بینند. از علل سوختن و از کار افتادن آن می توان به ورود آب به داخل برد و نوسان برق اشاره کرد. در حقیقت وظیفه اصلی برد، کنترل و اجرای فرمان هایی است که از طرف شما از طریق دکمه استارت، تایمر و دکمه های دیگر به دستگاه وارد می شود.علائم خرابی برد ماشی لباسشویی ال جی
- دستگاه لباسشویی روشن نمی شود: ابتدا اطمینان حاصل کنید که دستگاه به درستی به برق وصل شده و ولتاژ برق به درستی است.
- دستگاه خاموش می شود یا قطع می شود: مشکل در ولتاژ برق می تواند باعث قطع شدن دستگاه بشود.
- دستگاه عمل نمی کند: اتصالات و کابل های میان برد و دیگر قسمت های دستگاه را بررسی کنید. لغزش یا خرابی در اتصالات ممکن است مشکلاتی ایجاد کند.
- عملکرد ناپایدار: سنسورهای دستگاه مانند سنسور دما یا سنسور سطح آب، می توانند باعث مشکلات در عملکرد شوند. بررسی و تعویض این سنسورها ممکن است به رفع مشکل کمک کند.
- خرابی در تنظیمات: گاهی اوقات دکمه ها و کلیدهای دستگاه لباسشویی ممکن است خراب شوند. این خرابی ها باعث عدم توانایی در تنظیم دستگاه می شوند.
- نمایش ارورهای نادرست: در زمان هایی ممکن است خرابی برد با نشانه هایی همچون نمایش دادن ارورهای نادرست همراه باشد، برای مثال ممکن است دستگاه، اروری مبنی بر عدم وجود پودر در مخزن نمایش دهد اما پودر در مخزن وجود داشته باشد. در این صورت ممکن است برد دستگاه لباسشویی شما خراب باشد که در صورت بروز هر گونه از این مشکلات می توانید با مرکز تعمیرات تخصصی لوازم خانگی دیبا پشتیبان مراجعه کرده و لباسشویی خود را در محل تعمیر کنید.
علت سوختن برد ماشین لباسشویی ال جی
یکی از بدترین اتفاق هایی که ممکن است برای برد ماشین لباسشویی بیفتد، سوختن آن است. به چند علت آن اشاره می کنیم:- از دلایل سوختن برد می توان به نوسان های شدید برق اشاره کرد. در این زمان، خازن ها و فیوزها ممکن است با مشکل اتصالی روبه رو شوند و در نتیجه این اتصالی ها است که قطعه برد به طور کامل خواهد سوخت.
- دلیل دیگر خرابی برد ماشین لباسشویی ال جی، نفوذ آب به درون برد است. اگر به هر دلیلی آب به درون ماشین لباسشویی و فضای خارج از دیگ آن نفوذ کند، سیم پیچ داخلی برد درگیر می شود و این قطعه خواهد سوخت.
- آخرین علت سوختن برد ماشین لباسشویی ال جی، ریختن حجمی بیش از اندازه از لباس درون ماشین است. این اتفاق بیشتر برای ماشین های لباسشویی بدون تسمه یا (دایرکت درایو) اتفاق می افتد، بنابراین رعایت نکردن حجم مناسب لباس برای شست و شو باعث بهوجود آمدن این اتفاق می شود.
نکاتی از تعمیرات برد ماشین لباسشویی ال جی
در موار بسیاری، خرابی برد به دلیل خرابی خازن های الکترولیت و نیمه هادی پاور رخ می دهد، اما در کل، برد از قطعات مختلفی تشکیل شده است که بروز عیوب در هر یک از آنها بر عملکرد برد تاثیر می گذارد.برای مثال با خرابی پاور خازن الکترولیت و آی سی برنامه پذیر، کل برد از کار می افتد. با این حال، عیوب در رله ها یا سوئیچ های الترونیکی، بخشی از دستگاه را دچار ایرادات عملکردی می کند.در زمان تعمیر برد ماشین لباسشویی، سوئیچ های الکترونیکی، خازن الکترولیت و آی سی ها باید بررسی شوند، لازم به ذکر است ، خرابی در آی سی برنامه پذیر غیر قابل تعمیر می باشد و قطعه باید عوض شود، برای تعویض می توانید با شماره 02147278 تماس حاصل فرمایید.راه حل های خرابی برد ماشین لباسشویی ال جی
- بررسی و تعویض قطعات: در صورتی که به خرابی در برد ماشین لباسشویی ال جی شک دارید، ابتدا باید قطعات الکترونیکی را بررسی کنید. قطعاتی که سوخته یا خراب شده اند باید تعویض شوند.
- بررسی و تعویض سنسورها: اگر عملکرد دستگاه بر اثر خرابی سنسورها مختل شده است، باید سنسورهای خراب شده تعویض شوند. پس از تعویض، دستگاه باید مجددا تنظیم شود.
- بررسی و تعمیراتصالات و کابل ها: اگر مشکل در اتصالات و کابل ها است، آنها باید مورد بررسی قرار گیرند و در صورت لزوم تعمیر شوند یا به درستی متصل شوند.
- تعویض برد لباسشویی: در برخی مواقع خرابی های بزرگ و جدی در برد ماشین لباسشویی قابل تعمیر نیست و باید برد خراب تعویض شود. این کار باید توسط تعمیر کار انجام گردد.
نحوه ریست کردن برد ماشین لباسشویی ال جی
در صورتی که ریست کردن ماشین لباسشویی را با دکمه ریست انجام دهید:- ابتدا ماشین لباسشویی را خاموش کنید، سپس دستگاه را در وضعیت cotton قرار دهید و دوباره ماشین لباسشویی را روشن کنید.
- توجه به این نکته ضرورت دارد که بلافاصله پس از روشن کردن، دکمه temp را فقط یک بار فشار دهید.
- از نگه داشتن دستتان بر روی این دکمه خودداری نمایید.
- در این میان دکمه LEVEL WATTER یا FUNCTION را یک بار بزنید و رها کنید.
- این مرحله را تا ظاهرشدن عبارت t.1 ادامه دهید و زمانی که این عبارت به t.2 تغییر یافت، دکمه start را فشار دهید.
- در مرحله بعدی وضعیت ELT روی صفحه نمایان می شود، حالا زمان فشردن دکمه ریست ماشین لباسشویی است.
- در برخی مواقع با فشردن دکمه ریست، پیغام های خطایی در صفحه مشاهده می شود، اگر در هر کدام دکمه TEMP را به مدت 5 ثانیه نگه دارید، برطرف خواهد شد.
- عمل ریست کردن ماشین لباسشویی ال جی در این روش به درستی انجام شد.
ریست کردن ماشین لباسشویی ال جی، مدل هایی که دکمه ریست ندارند
- ابتدا دکمه POWER دستگاه را خاموش کنید.
- سپس دو شاخه را از پریز بیرون بکشید و 5 دقیقه منتظر بمانید.
- حالا دکمه START را 3 الی 5 ثانیه فشار داده و نگه دارید.
- دو شاخه را به برق وصل کنید.
نحوه تعویض برد خراب در ماشین لباسشویی ال جی
برد، مدار اصلی ماشین لباسشویی شماست. عده ای فکر می کنند که برد شامل یک صفحه یا یک دکمه است، اما این طور نیست. اگر دکمه ها یا صفحه های لباسشویی شما خراب هستند، باید کنترل پنل را عوض کنید. در این جا به چند مرحله تعویض برد ماشین لباسشویی اشاره می کنیم:مرحله 1 اقدامات احتیاطی ایمنی
- منبع اصلی آب را خاموش کنید.
- ماشین لباسشویی را از برق بکشید.
- تمام اتصالات آب را در پشت ماشین لباسشویی جدا کنید.
مرحله 2 خارج کردن پنل بالایی
- پیچ هایی را که براکت های پنل بالایی را روی پنل پشتی محکم نگه می دارد را بردارید.
- پنل بالایی را به سمت عقب دستگاه بلغزانید تا گیره های آن جدا شود.
- پنل بالایی را به سمت بالا خم کنید تا کاملا از شاسی جدا شود.
- پنل بالایی را بردارید.
مرحله 3 خارج کردن سنسور فشار
- بسته به دستگاه شما، سنسور فشار ممکن است یک دسته سیم داشته باشد. اگر چنین است، هر سیم را از مهار جدا کنید.
- کانکتور را از سنسور جدا کنید.
- همیشه کابل ها را از کانکتورهایشان بگیرید نه خود سیم ها.
- شلنگ را از سنسور فشار جدا کنید.
- پیچ های محکم کننده سنسور را بردارید.
- سنسور فشار شاسی را بلند کرده و آن را از سایر اجزا جدا کنید.
مرحله 4 خارج کردن پوشش پانل کنترل
- کابل ها یا بست هایی را که روی جلد پانل کنترل، محکم شده اند جدا کنید.
- این روش را برای هر کابل همراهی که از باز شدن پوشش جلوگیری می کند، تکرار کنید.
مرحله 5 خارج کردن پوشش اصلی برد
- از یک پیچ گوشتی سر صاف برای باز کردن درب تخته اصلی استفاده کنید.
- پوشش اصلی را بردارید.
- پیچ هایی که برد اصلی را در قسمت پشتی واشر محکم می کند را بردارید.
- برد اصلی را از شیار خود در شاسی خارج کنید.
- هر کانکتور و نقطه آن را روی برد اصلی برچسب بزنید. در طول مونتاژ مجدد، هر کانکتور را دوباره به نقطه مناسب خود وصل کنید.
- هر کانکتور را از برد اصلی جدا کنید.
- برد اصلی را بردارید و با برد جدید تعویض کنید.