امروزه قهوه ساز یکی از پرطرفدارترین لوازم آشپزخانه است. با استفاده از دستگاه قهوه ساز دم کردن قهوه به راحتی و با تنظیم خودکار زمان امکانپذیر است. قهوه ساز دستگاهی پرکاربرد است که معمولا دچار اشکلات و عیوب رایجی میشود. پیشنهاد میشود در هنگام بروز مشکل در قهوه ساز، دستگاه توسط تعمیرکار مجرب عیب یابی و تعمیر شود و هرگز تعمیر قهوه ساز را به دست افراد متفرقه و نابلد نسپارید.
در صورتی که قهوه ساز شما دچار مشکل و خرابی شده است میتوانید با دیبا پشتیبان تماس بگیرید. دیبا پشتیبان به عنوان اولین شرکت آنلاین تعمیر لوازم خانگی با ۱۵ سال سابقه موفق، تعمیر قهوه ساز را در محل با قطعات اورجینال انجام میدهد و ضمانت ۶ ماهه خدمات به مشتری ارائه میدهد.
یکی از دستگاه های پرکاربرد که امروزه افراد بسیاری از آن استفاده می کنند، قهوه ساز نام دارد. قهوه ساز ها با فناوری پیشرفته ای که در خود جای داده اند، می توانند قهوه های خوش طعمی را به افراد تحویل دهند. اما ممکن است در اثر استفاده طولانی مدت، قهوه ساز مورد اسیب قرار گرفته و عملکرد اولیه خود را از دست بدهد. در این صورت باید به مراکز معتبر تعمیرات قهوه ساز مراجعه فرمایید و مشکل دستگاه را برطرف نمایید. اگر می خواهید با مشکلات رایج این دستگاه بیش تر آشنا شوید، به شما توصیه می کنیم تا انتهای مقاله تعمیرگاه مجاز لوازم خانگی دیبا پشتیبان با ما همراه بمانید و مطالب را مورد بررسی تان قرار دهید.
قهوه سازها مانند دیگر دستگاهها بعد از مدتی ممکن است دچار خرابی و ایراد شوند. این دستگاه علاوه بر سادگی دستگاهی حساس است که عدم توجه به ایرادات و مشکلات در آن باعث از کار افتادن دستگاه و آسیب جدی به آن میشود. در این بخش به بررسی اشکالات رایج به وجود آمده در قهوه ساز میپردازیم. عیوب رایج در قهوه ساز به شرح زیر هستند:
این موارد جزو مشکلات و عیوب رایج بهوجود آمده در دستگاه قهوه ساز هستند. ممکن است ایرادات و مشکلات دیگری مثل از کار افتادن موتور یا خراب شدن صفحه نمایش، هم برای قهوه ساز به وجود بیاید. ما در این بخش به معرفی رایجترین و پرتکرارترین آنها پرداختیم.
تعمیر و عیبیابی دستگاه قهوه ساز تشخیص صحیح عیوب و تعمیر اصولی دستگاه از افزایش هزینه تعمیرات جلوگیری میکند و باعث افزایش عمر مفید دستگاه میشود. تعمیر دستگاه قهوه ساز بهتر است توسط فرد متخصص و تعمیرکار مجرب صورت گیرد. در این بخش از مقاله به بررسی علل رخ دادن مشکل در قهوه ساز و تعمیر آن به صورت مختصر میپردازیم.
یکی از مشکلاتی که باعث می شود افراد به مراکز تعمیرات قهوه ساز مراجعه کنند، داغ نشدن قهوه می باشد. در این دستگاه از المنت گرم نگهدارنده مخصوصی استفاده شده است که باعث می شود قهوه داخل قهوه ساز سرد نشده و از گرمای مطلوبی برخوردار باشد.
اگر به هر دلیلی این المنت مورد اسیب قرار می گیرد، با گرم نماندن قهوه مواجه خواهید شد. حال ممکن است عده ای از افراد با خود بپرسند المنت گرم نگهدارنده به چه دلیلی دچار اسیب می شود؟ در پاسخ به این سؤال باید بگوییم اگر مدار برق اتصالی کند یا بدنه المنت دچار شکستگی شود، این قطعه دچار اسیب شده و دیگر نمی تواند عملکرد مناسبی را داشته باشد. برای برطرف کردن این موضوع، می بایست به مراکز تعمیرات مراجعه کرده و به تعویض المنت بپردازید.
از دیگر مشکلات رایج قهوه ساز ها، می توان به عدم روشن شدن آن ها اشاره نمود. عوامل متعددی می تواند باعث روشن نشدن دستگاه شود که باید به بررسی و برطرف کردن آن ها پرداخت. اگر المنت حرارتی و یا برد دستگاه دچار اسیب شود، قهوه ساز به هیچ وجه روشن نخواهد شد.
در مرحله اول برای عیبیابی مطمئن شوید که کلید پاور روشن باشد. سپس پریز برق و اتصالات را چک کنید و از سلامت آن ها مطمئن شوید. اگر در موارد بالا مشکل و ایرادی نبود احتمالا خرابی در برد اصلی قهوه ساز و یا سیمکشی داخلی وجود دارد و باید توسط تعمیرکار متخصص بررسی و تعمیر شود.
اگر بر روی قهوه خروجی از دستگاه آب جمع میشود یا به اصطلاح قهوه خیس است، ممکن است سبد قهوه ساز مسدود و کیپ شده باشد. همچنین ممکن است مقدار قهوه ریخته شده در دستگاه کم باشد و یا پودر قهوه بسیار ریز آسیاب شده باشد.
نوشیدنیهای بر پایه شیر و اسپرسو مانند کاپوچینو و لاته به کف نیاز دارند. در حالتی که دستگاه کف تولید نمیکند ممکن است مسیر خروج بخار مسدود شده باشد. پس در اولین قدم مسیر خروج بخار را بررسی کنید. سپس شیر برقی قهوه ساز و المنت قهوه ساز را از بابت دمای لازم برای تهیه بخار چک کنید.
در هنگام بروز این مشکل قبل از هر اقدامی ابتدا مخزن آب را چک کنید و مطمئن شوید که آب به اندازه کافی داخل آن باشد. سپس بررسی کنید که مقدار قهوه زیادی از حد درون قهوه ساز نریخته باشید. اگر این دو مورد را چک کردید و مشکل هنوز پا برجا بود، پمپ و فیلتر قهوه ساز را از نظر جرم و انسداد بررسی کنید.
اگر شما هم دارای قهوه ساز هستید احتمالاً با تلخ شدن قهوه خود در بعضی از مواقع مواجه شده اید. قهوه اگر به هنگام دم کردن طعم تلخی به خود بگیرد، نشان دهنده کثیف بودن دستگاه میباشد. برای برطرف کردن این مشکل کافیست تا یک شوینده مناسب را انتخاب کرده و با استفاده از آن دستگاه قهوه ساز خود را مورد شستشو قرار دهید و از تلخ شدن قهوه تان جلوگیری کنید.
ممکن است با خود بپرسید کدام قسمت های قهوه ساز باید تمیز شوند؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم تمامی قسمت های داخلی و فیلتر قهوه ساز را میتوان با استفاده از شوینده های مختلف تمیز کرد و سپس با استفاده از یک دستمال آن را خشک و نصب کرد.
اگر لوله خروجی قهوه ساز از جایش خارج شود و یا لوله خروجی پیچخوردگی داشته باشد، موجب نشتی آب از قهوه ساز میشود. در این حالت باید لوله خروجی را در محل و جایگاه خود قرار داد اما اگر آشنایی با قهوه ساز و تعمیرات آن ندارید به طور خودسرانه دست به این اقدام نزنید زیرا باعث صدمه زدن به دستگاه خواهد شد.
در هنگام بروز این مشکل باید ابتدا المنت دستگاه بررسی شود. هر گونه شکاف و خرابی در المنت دستگاه باعث میشود که المنت نتواند دما را به درستی تنظیم کند. اتصالی و نواسانات برق نیز ممکن است باعث خرابی المنت شوند.
همانطور که میدانید، قهوه به هنگام آماده شدن به هیچ وجه نباید بجوشد. چرا که در این صورت طعم ناخوشایندی را به خود می گیرد.
اگر با جوشیدن قهوه به هنگام آماده شدن آن مواجه شده اید، باید ترموستات قهوه ساز خود را مورد بررسی تان قرار دهید. ترموستات قهوه ساز قابل تنظیم است و افراد میتوانند به تنظیم کردن آن بپردازند. اگ مشکل قهوه ساز شما برطرف نشد، باید با کمک یک تعمیرکار حرفه ای به تعویض قطعه ترموستات بپردازید.
این مشکل ممکن است به دلایل مختلفی اتفاق بیفتد. ترموستات نقش مهمی در دمای دستگاه دارد اگر ترموستات خراب باشد دما به درستی اندازه گرفته نمیشود و دما بالاتر از حد معمول میرود و باعث جوشیدن قهوه میشود. دلیل دیگر جوشیدن قهوه ، رسوپ سوپاپ است به این معنی که وقتی سوپاپ دچار گرفتگی و انسداد باشد در فرایند دم کردن قهوه اختلال ایجاد میشود.
تعمیرکار باید ابتدا سلامت ترموستات را چک کند در صورتی که مشکل از ترموستات نبود، باید سوپاپ را خارج کند و آن را تمیز کند و در صورت خرابی یا شکستگی سوپاپ باید تعویض شود.
در این حالت احتمالا دریچه نازل رسوب گرفته است. اگر لوله و دریچه نازل در اثر رسوب املاح آب و یا مواد دیگر دچار رسوب و انسداد شده باشند، در اینصورت قهوه ساز بخار نمیکند. یکی دیگر از علل به وجود آمدن این مشکل خراب شدن دستگیره نازل بخار است.
برای رفع این مشکل باید دستگاه را از برق بکشید و نازل قهوه ساز را جدا کنید و به بررسی دریچه و لوله نازل بپردازید و در صورت نیاز آن ها را تعویض کنید.
رایجترین علت تولید قهوه تلخ توسط قهوه ساز، تمیز نبودن دستگاه است. برای رفع مشکل دستگاه را تمیز کنید. برای تمیز کردن میتوانید از محلول آب و سرکه استفاده کنید. علت دیگر تلخ شدن قهوه میتواند دمای بالا و نامناسب آب در هنگام دم کردن قهوه باشد.
اولین احتمال در هنگام بروز این مشکل خرابی اتصالات برق و یا دو شاخه است. اگر اشکال از اتصالات برقی دستگاه قهوه ساز نبود باید المنت دستگاه را بررسی کنید. المنت وظیفه گرم کردن دمای آب را به عهده دارد و اگر به هر دلیلی دچار ایراد شود آب و قهوه به دمای مناسب نمیرسند.
اگر قهوه از کنار نازل قهوه ساز خارج میشود اولین علت ممکن است خارج شدن نازل از جای خود باشد. احتمال دارد به علت جمع شدن بیش از حد قهوه در قسمت نازل، نازل از جای خود خارج شده باشد در این حالت نازل را تمیز کنید. سپس به بررسی شیر برقی بپردازید و تنظیمات آن را چک کنید.
اگر در هنگام کار با قهوه ساز با صدای غیرعادی مواجه شدید بیتفاوت از این قضیه رد نشوید و حتما به دنبال عیبیابی و رفع این مشکل بروید. تولید صدای غیر عادی ممکن است به دلیل خالی بودن مخزن از آب باشد. عدم وجود آب در مخزن قهوه ساز موجب سوختن پمپ و موتور دستگاه میشود. اما اگر مخزن پر از آب بود ولی باز هم صدای غیرعادی از دستگاه شنیده میشد حتما باید از یک تعمیرکار متخصص برای عیبیابی و تعمیر قهوه ساز کمک بگیرید.
برای اینکه هیچ وقت نیاز به تعمیرات قهوه ساز نداشته باشید، لازم است به هنگام استفاده از این دستگاه نکات ریز و درشتی را مد نظر تان قرار دهید و به آنها پایبند باشید.
برای استفاده صحیح از قهوه ساز باید یکسری موارد را رعایت کرد. استفاده اصولی و رعایت نکات پیشگیرانه میتواند در افزایش طول عمر دستگاه و جلوگیری از بروز مشکلات در قهوه ساز جلوگیری کند. تعدادی از این نکات به شرح زیر هستند:
دفترچه راهنما قهوه ساز را به طور کامل مطالعه کنید.
فیلتر دستگاه را پس از هر بار استفاده تمیز کنید.
قهوه را قبل از ریختن در دستگاه کاملا آسیاب کنید.
سطحی را که قهوه ساز را روی آن قرار میدهید سطحی کاملا صاف و هموار باشد.
از مهمترین نکات نگهداری قهوه ساز می توان به موارد زیر اشاره نمود:
بسیاری از افراد پس از دم آوری قهوه دلخواهشان دستگاه را تمیز نمی کنند و آن را به حال خود رها می کنند. این موضوع می تواند باعث خراب شدن زودهنگام قهوه ساز شود، به همین خاطر توصیه میشود تا به طور مداوم به تمیز کردن فیلتر، سوپاپ و بدنه دستگاه قهوه ساز خود بپردازید تا از خراب شدن آن تا حد بسیار زیادی جلوگیری فرمایید.
توجه داشته باشید استفاده مکرر و بیش از اندازه قهوه ساز می تواند آسیب های جدی را به آن بزند و باعث خراب شدن آن گردد. به همین خاطر پیشنهاد میدهیم تا روزانه ۱ الی ۲ بار از قهوه ساز خود استفاده نمایید.
در هنگام بروز مشکل و ایراد در قهوه ساز حتما از تعمیرکار کمک بخواهید و از انجام هر گونه اقدام بدون دانش خودداری کنید.
نگهداری صحیح و استفاده اصولی از دستگاه باعث دیرتر فرسوده شدن قطعات دستگاه و سلامت کلی آن میشود و طول عمر مفید دستگاه را افزایش میدهد.
ممکن است خود به تنهایی قادر به برطرف کردن مشکل قهوه ساز نباشید و نتوانید تمامی ایرد و نقص های آن را برطرف کنید، در این صورت می توانید مجدداً به خریداری دستگاه قهوه ساز بپردازید که این امر میتواند کمی هزینه بر باشد و مشکلات مالی را با خود به همراه آورد.
اگر نمی خواهید هزینه اضافه و هنگفتی را برای خرید مجدد قهوه ساز پرداخت کنید، می توانید از یک تعمیرکار برای برطرف کردن مشکلات قهوهساز تان کمک بگیرید. دیبا پشتیبان همواره در حال خدمت رسانی به مشتری های خود می باشد و کاربران عزیز می توانند برای تعمیرات لوازم خانگی خود همچون قهوه ساز از ما کمک بگیرند.
تعمیر لوازم خانگی باید توسط تعمیرکار مجرب و مجاز انجام شود. دیبا پشتیبان به عنوان اولین تعمیرگاه آنلاین لوازم خانگی با ۱۵ سال تجربه، تعمیرات انواع قهوه ساز خانگی و صنعتی را در محل انجام میدهد. هزینه تعمیرات نسبت به شرکتهای دیگر حداقل ۲۰ درصد کمتر بوده و خدمات با ضمانت ۶ ماهه انجام میشود. به طورکلی هزینه تعمیر قهوه ساز به یکسری عوامل بستگی دارد. این عوامل عبارتاند از:
ممکن است عوامل دیگری نیز در هزینه تعمیر قهوه ساز دخیل باشند که ما در این قسمت به مهمترین این عوامل اشاره کردیم.
مرکزتعمیرات دیبا پشتیبان همواره سعی میکند تا رضایت مشتری های خود را از روش های گوناگون به دست آورد. مجموعه ما با دریافت کمترین هزینه، بهترین خدمات را به مشتری های خود ارائه داده باعث جلب رضایت آنها میگردد.
اگر شما هم میخواهید با کمترین هزینه دستگاه قهوه ساز خود را تعمیر کنید و مجددا آن را مورد استفاده قرار دهید، می توانید از تعمیرکاران فوق حرفهای مجموعه دیبا پشتیبان در این امر کمک بگیرید. همچنین توجه داشته باشید دیبا پشتیبان خدمات تعمیرات در منزل را به مشتری های خود ارائه میدهد.
امروزه دستگاه قهوه ساز بسیار پرکاربرد است و در اکثر منازل از آن استفاده میشود. خرابی دستگاهها و لوازم خانگی امری غیر قابل اجتناب است اما اگر در هنگام بروز خرابی و مشکل به آنها رسیدگی شود، سبب افزایش عمر مفید دستگاه میشود. توصیه میشود هنگام مواجه با خرابی و مشکل در دستگاه قهوه ساز حتما تعمیر آن به دست فرد متخصص انجام شود و از انجام اقدام خودسرانه برای تعمیر آن پرهیز شود.
تعمیر اصولی و به موقع از هزینههای اضافی بعدی جلوگیری میکند و هزینه تعمیرات را تا حد زیادی کاهش میدهد. شما میتوانید برای تعمیر قهوه ساز با مجموعه دیبا پشتیبان تماس بگیرید تا در عرض یک ساعت تکنسین متخصص به محل مورد نظر شما اعزام شود و دستگاه قهوه ساز را با بهترین قیمت و قطعات اورجینال عیبیابی و تعمیر کند.
برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره با شمارههای درج شده تماس بگیرید و از مشاوره تخصصی کارشناسان مجموعه بهرهمند شوید.
همان طور که تا به الان متوجه شده اید قهوه ساز ها یکی از لوازم خانگی پرطرفدار در میان ایرانیان محسوب میشوند و در اکثر منازل می توان این دستگاه را مشاهده نمود. اما ممکن است پس از استفاده طولانی مدت دستگاه مورد آسیب قرار گرفته و نیاز به تعمیرات تخصصی داشته باشد. لذا در این قسمت از مقاله سعی کردیم تا مشکلات رایج دستگاه قهوه ساز را برای شما شرح دهیم. امیدواریم با مطالعه مطالب فوق توانسته باشید سوالات و ابهامات ذهن خود را برطرف کرده و در صورت تمایل از یک مرکز تعمیرات معتبر برای تعمیر قهوه ساز خود کمک بگیرید.
سوالات متداول
در این بخش به بررسی و پاسخ دادن به پرکاربردترین سوالات کاربران پرداخته ایم. این سوالات پرتکرار به شرح زیر هستند:
خیر. هر قهوه ساز فیلتر مخصوص به خود دارد و باید برای هر قهوه ساز از فیلتر مخصوص خود آن قهوه ساز استفاده کرد.
در مناطقی که آب سخت دارند، نیاز است که از فیلتر آب برای قهوه ساز استفاده شود. برای این منظور فیلتر را قبل از استفاده به مدت ۱۰ دقیقه در آب سرد خیس کنید، سپس آن را در پشت مخزن آب قرار دهید. یک مرتبه بدون قهوه گرفتن فقط با آب از دستگاه استفاده کنید و اجازه دهید چرخه آب کامل شود.
علت رقیق بودن قهوه معمولا به میزان قهوه ریخته شده در دستگاه و دمای نامناسب آب بستگی دارد. احتمالا میزان قهوه خشک ریخته شده در دستگاه کم بوده و یا دمای آب سرد بوده است.