ثبت درخواست تعمیرات

علت ها و علائم سوختن موتور ماشین لباسشویی

بازدید: 449 بازدید
علت ها و علائم سوختن موتور ماشین لباسشویی

اگر تا به حال به این موضوع فکر نکرده‌اید که علت های سوختن موتور ماشین لباسشویی چیست و ممکن است چنین اتفاقی برای شما هم بیافتد، حتما با دیدن قیمت‌های مدل‌های جدید ماشین لباسشویی، متوجه ضرورت آگاهی از این علت‌ها خواهید شد. موتور ماشین لباسشویی به نوعی مرکز و قلب تپنده آن محسوب می‌شود و زمانی که می‌گوییم ماشین لباسشویی سوخته است، در واقع این بخش از دستگاه از کار می‌افتد. هزینه و زمان لازم برای رفع این مشکل اغلب زیاد است. به همین دلیل توصیه می‌کنیم قبل از ایجاد مشکل، به علت های سوختن موتور ماشین لباسشویی توجه کنید و جلوی این اتفاق را بگیرید.

عملکرد موتور ماشین لباسشویی نیز مانند موتورهای دیگر الکتریکی است. برخی عوامل می‌توانند به موتور ماشین لباسشویی فشار وارد کرده و منجر به سوختن آن شوند. در این مطلب ضمن معرفی این عوامل، راه‌های پیشگیری از آن‌ها را نیز معرفی می‌کنیم. همچنین در بخش دوم همین مقاله به بررسی علائم سوختن موتور ماشین لباسشویی می پردازیم.

نشانه‌های سوختن موتور ماشین لباسشویی را جدی بگیرید!

آیا موقع کار کردن ماشین لباسشویی بوی سوختگی یا سیم سوخته احساس می‌کنید؟ این یکی از نشانه‌های اولیه و خطرناک آسیب دیدن موتور ماشین لباسشویی شما است. در صورتی که با چنین مشکلی مواجه شدید، باید هر چه زودتر علت را برطرف کنید.

یکی دیگر از نشانه‌های آسیب دیدن ماشین لباسشویی، زمانی است که موتور حین فعالیت خاموش می‌شود. این مشکل به دلیل بیش از حد گرم شدن موتور اتفاق می‌افتد. این اتفاق در ابتدا ممکن است با کمی خنک شدن موتور و روشن‌کردن مجدد آن برطرف شود. اما عدم توجه به آن می‌تواند منجر به سوختن موتور ماشین لباسشویی شود.

به همین دلیل، بعد از دیدن هر یک از نشانه‌های بالا بهتر است با یک تعمیرکار متخصص تعمیر ماشین لباسشویی تماس بگیرید. هر چه زودتر این کار را انجام دهید، هزینه کمتری بابت تعمیر خواهید پرداخت. بهتر است این کار را سریعا انجام دهید، چون اگر زیادی دیر شود، به یک ماشین لباسشویی جدید نیاز پیدا می‌کنید و باید هزینه بسیار بیشتری بکنید.

اما چه مسائلی باعث می‌شوند که این نشانه‌ها ایجاد شوند و موتور ماشین لباسشویی در آستانه سوختن قرار بگیرد یا از کار بیافتد. در ادامه این مطلب، برخی از دلایل اصلی را بررسی خواهیم کرد.

اضافه بار الکتریکی

اضافه بار الکتریکی به واسطه شدت جریانی اضافی که وارد سیم‌پیچ موتور می‌شود، به وجود می‌آید. به این ترتیب جریانی متفاوت از جریانی که موتور برای کار با آن طراحی شده وارد آن می‌شود. این اتفاق می‌تواند به دلیل کاهش ولتاژ رخ دهد و منجر به چرخش بیشتر موتور می‌شود. اضافه بار الکتریکی ممکن است به دلیل افزایش ولتاژ برق نیز روی دهد. نوسانات برق می‌تواند منجر به ایجاد اضافه بار الکتریکی در موتور ماشین لباسشویی شود.

سوختن موتور ماشین لباسشویی به دلیل اضافه بار الکتریکی

برای پیشگیری از این مشکل باید از محافظ‌های استاندارد جریان الکتریکی استفاده کنید. با استفاده از این وسایل می‌توانید اطمینان داشته باشید که بار الکتریکی موتور کاهش یا افزایش پیدا نمی‌کند. به این ترتیب می‌توانید با هزینه‌ای اندک، از یکی از علت های سوختن موتور ماشین لباسشویی پیشگیری کنید.

مقاومت پایین سیم‌پیچ‌ها

شایع‌ترین علت آسیب دیدن موتورهای ماشین لباسشویی همین مورد است. مقاومت پایین یکی از حادترین مشکلاتی است که ممکن است برای موتور ماشین لباسشویی پیش بیاید. این مشکل به واسطه آسیب دیدن عایق سیم‌پیچی موتور به خاطر گرمای بیش از حد، پوسیدگی و یا آسیب‌های فیزیکی ایجاد می‌شود. این موضوع باعث از بین رفتن فاصله بین کنداکتورها و سیم‌پیچ داخل موتور می‌شود. در نتیجه این اتفاق، موتور دچار اتصالی و نقص می‌شود. در صورت ادامه پیدا کردن این مشکل، آسیب‌های جدی در موتور ماشین لباسشویی رخ خواهد داد که در نهایت کار به سوختن موتور کشیده می‌شود.

یکی از راه‌های ممکن برای پیشگیری از ایجاد مقاومت پایین در موتور ماشین لباسشویی، بررسی سیم‌ها و عایق بودن آنها است. به این ترتیب می‌توانید قبل از اینکه چنین مشکلی برای ماشین لباسشویی ایجاد شود، خیال خودتان را راحت کنید.

در صورتی که با اتصالی و یا سیم‌های لخت مواجه شدید سعی نکنید خودتان مشکل را برطرف کنید. همان طور که اشاره شد مقاومت پایین یکی از دشوارترین مشکلاتی است که برای یک موتور ممکن است پیش بیاید. بهترین کاری که می‌توانید انجام دهید این است که هر چه سریع‌تر از یک تعمیرکار متخصص کمک بگیرید.

گرم شدن بیش از حد

گرم شدن بیش از حد یکی از علت های سوختن موتور ماشین لباسشویی است. این مشکل می‌تواند به واسطه مشکلات الکتریکی در سیم پیچ موتور، کارکردن به مدت بسیار زیاد و یا حرارت زیاد محیط ایجاد شود. طبق یک قاعده سرانگشتی، هر 10 درجه سانتیگراد که حرارت موتور افزایش پیدا کند، عمر عایق آن تا 50% کاهش پیدا می‌کند.

سوختن موتور ماشین لباسشویی به دلیل گرم شدن بیش از حد

هنگامی که موتور ماشین لباسشویی بیش از حد گرم می‌شود در حین کار خاموش می‌شود. اگر این اتفاق یکی دو بار بیشتر نیافتاد، چندان جای نگرانی نیست. اما اگر مدام ماشین لباسشویی شما در حین کار خاموش می‌شود، لازم است که از یک تعمیرکار متخصص کمک بگیرید.

برای پیشگیری از این مشکل باید مطمئن شوید که موتور زیاد گرم نمی‌شود. با استفاده از محافظ جریان نیز می‌توانید از نوسانات انرژی که منجر به گرم شدن بیش از حد موتور می‌شوند پیشگیری کنید و همچنین بهتر است ماشین لباسشویی را برای ساعت‌های متوالی روشن نگذارید.

آلودگی

آلوده‌شدن به گرد و خاک، کثیفی، و مواد شیمیایی یکی از علت های سوختن موتور ماشین لباسشویی است. ذرات خارجی که راه خود را به موتور ماشین لباسشویی باز می‌کنند باعث می‌شوند راه‌های گردش هوا بسته شوند، که در نهایت منجر به گرم شدن بیش از حد موتور می‌شود.

پیشگیری از ورود آلودگی به موتور، کار نسبتا ساده‌ای است و نیاز به کمی نظم و دقت دارد. برای این کار کافی است به تمیزی فضاهای پشت ماشین لباسشویی دقت کنید. سعی کنید با تمیز نگه داشتن محدوده موتور و اجزای داخلی ماشین لباسشویی، از خطر آسیب دیدن و سوختگی آن پیشگیری کنید.

لرزش

لرزش می‌تواند باعث ایجاد مشکلات زیادی در موتور ماشین لباسشویی شده و در نهایت آن را از کار بیاندازد. اغلب لرزش به واسطه نصب غیر طراز ماشین لباسشویی روی سطح به وجود می‌آید. اما بهتر است توجه داشته باشید که لرزش می‌تواند به علت مشکلات داخل موتور هم اتفاق بیافتد. برای مثال شل چرخیدن سبد لباس‌ها، تنظیم نبودن محفظه موتور، یا پوسیدگی قطعاتی مثل تسمه می‌تواند از علت های سوختن موتور ماشین لباسشویی بر اثر لرزش زیاد باشد.

سوختن موتور ماشین لباسشویی به دلیل لرزش زیاد

برای پیشگیری از این مشکل اطمینان حاصل کنید که ماشین لباسشویی خود را به شکل طراز روی سطح زمین قرار داده‌اید. اگر مشکل لرزش ادامه پیدا کرد، علائم شل چرخیدن و تنظیم نبودن محفظه یا پوسیدگی اجزا را بررسی کنید. بهتر است لرزش ماشین لباسشویی به شکل مداوم پایش شود. در صورتی که نتوانستید منبع لرزش را پیدا کنید، حتما از یک تعمیر کار متخصص کمک بگیرید.  

تنظیم نبودن تسمه‌ها

در بسیاری از ماشین‌های لباسشویی از تسمه‌ برای انتقال انرژی چرخشی استفاده می‌شود و البته برخی ماشین لباسشویی‌های جدید هم از سیستم دایرکت درایو یا بدون تسمه استفاده می‌کنند که صدا و لرزش و احتمال خرابی کمتری دارد و نسبت به ماشین لباسشوی‌های سنتی برتری دارند.

اگر ماشین لباسشویی شما از مدل‌های تسمه دار است، باید بدانید که این تسمه‌ها پس از مدتی استفاده دچار استهلاک یا لقی شده و باید تعویض شوند. در صورتی که تسمه موتور ماشین لباسشویی زیادی سفت تنظیم شود نیز فشار زیادی به موتور وارد می‌کند.

سوختن موتور ماشین لباسشویی به دلیل تنظیم نبودن تسمه‌ها

برای پیشگیری از این مشکل بهتر است، ماشین لباسشویی را هر دو الی سه سال سرویس کنید. همچنین باید کار تعویض تسمه را به یک تعمیرکار متخصص واگذار کنید زیرا میزان خلاصی تسمه در ماشین لباسشویی با دستگاه‌های دیگر متفاوت است و تعمیرکاران متخصص از این مقدار اطلاع دارند.

حجم لباس کم یا زیاد

لباس ریختن زیاد در محفظه ماشین لباسشویی یا حتی کارکردن بدون بار آن، باعث آسیب رسیدن به تسمه‌ها و به هم ریختن تنظیمات ماشین لباسشویی و آسیب به آن خواهد شد. هر ماشین لباسشویی قابلیت شستشوی مقدار مشخصی لباس دارد که برای همان مقدار هم طراحی شده است. حجم لباس کمتر یا بیشتر از ظرفیت لباسشویی منجر به بار اضافه روی موتور می‌شود. این موضوع باعث می‌شود موتور بیش از حد گرم شود. این یکی از علت های سوختن موتور ماشین لباسشویی است که باید به آن توجه ویژه داشت.

جمع‌بندی

ماشین لباسشویی وسیله‌ای است که در زندگی روزمره به آن احتیاج زیادی داریم. اصلی‌ترین بخش ماشین لباسشویی موتور آن است. همان طور که در این مطلب دیدیم موتور ماشین لباسشویی در معرض آسیب‌های زیادی است و علت های سوختن موتور ماشین لباسشویی ممکن است مختلف باشند. برای جلوگیری از این مشکلات لازم است ماشین لباسشویی به شکل طراز نصب شود و توصیه‌های مرتبط با حفاظت از موتور رعایت شوند. اصلی‌ترین نکته در استفاده توجه به ظرفیت ماشین لباسشویی است. هر یک از ماشین‌های لباسشویی برای حجم مشخصی از بار لباس طراحی شده است. شستشوی مداوم با باری کمتر یا بیشتر از این ظرفیت می‌تواند باعث آسیب به ماشین لباسشویی شود.

توجه به نکاتی مثل استفاده از محافظ جریان برق، عایق بودن بدنه ماشین لباسشویی، گرم نشدن بیش از حد موتور، جلوگیری از نفوذ آلودگی به موتور، و توجه به لرزش و عملکرد صحیح تسمه‌های ماشین لباسشویی می‌تواند خطر سوختن موتور را تا حد زیادی کاهش دهد. آگاهی از علت های سوختن موتور ماشین لباسشویی به شما کمک می‌کند تا پیش از وقوع از آنها پیشگیری کنید و گرفتار هزینه‌های سنگین تعمیر و تعویض قطعات نشوید.

علائم سوختن موتور ماشین لباسشویی و نحوه تعمیر و رفع این مشکل

علائم سوختن موتور ماشین لباسشویی و نحوه تعمیر و رفع این مشکل

در ادامه این مقاله قصد داریم تا در رابطه با علائم سوختن موتور ماشین لباسشویی بحث کنیم. یعنی به عبارتی از کجا بفهمیم که موتور ماشین لباسشویی خراب شده و نیاز به تعویض دارد ؟ این علائم چه چیز هایی هستند ؟  بنابراین اگر یک سری نشانه را شما در ماشین لباسشویی خود مشاهده کنید، متوجه می شوید که موتور دستگاه سوخته و سپس می توانید در جهت تعمیر دستگاه اقدام کنید. بنابراین اگر فکر می کنید که ممکن است موتور ماشین لباسشویی شما نیم سوز شده یا سوخته است، ما پیشنهاد می کنیم که این مقاله را تا انتها مطالعه کنید. در ادامه ما تمام این علائم را به جزئیات توضیح می دهیم. اما قبل از آن بهتر است تا ابتدا با نحوه ی کار کرد ماشین لباسشویی آشنا شوید تا متوجه شوید که وظیفه ی موتور دقیقا چه کاری می باشد و اگر موتور نیم سوز شده باشد و یا موتور سوخته باشد، چه اتفاقی در ماشین لباسشویی می افتد ؟

نحوه ی کارکرد ماشین لباسشویی چگونه است ؟

وقتی شما ماشین لباسشویی را به برق وصل می کنید و لباس های کثیفتان را داخل سبد یا همان آبکش ( درام ) دستگاه قرار می دهید، و سپس دکمه ی شروع یا همان استارت ماشین لباسشویی را فشار می دهید، ابتدا شیر کنترل ورودی آب که یک شیر برقی می باشد، به طور خودکار باز می شود و باعث می شود تا آب مورد نیاز برای شستشوی لباس ها فراهم شود. سپس بسته به مقدار کل آب مورد نیاز، این شیر برقی به طور خودکار بسته می شود. سپس پمپ آب دو وظیفه ی کلی دارد. اول این که آب مورد نیاز برای شستشوی لباس ها را به گردش در می آورد و سپس بعد از شستشو این پمپ آب کثیف را طی چرخه ای از دستگاه تخلیه می کند.

وظیفه ی موتور ماشین لباسشویی چیست ؟

همچنین محفظه ی لباس ها یا همان وان در ماشین لباسشویی از دو قسمت کلی تشکیل شده، آن قسمتی که لباس ها در آن قرار می گیرند، آبکش، سبد یا درام یا وان داخلی نامیده می شود و آن قسمتی که این آبکش در آن قرار دارد، دیگ یا لگن یا وان خارجی نام دارد. همچنین تسمه باعث می شود تا آبکش ماشین لباسشویی در دیگ بچرخد و باعث شستن لباس ها شود. موتور ماشین لباسشویی نیز باعث می شود تا تسمه بچرخد و سبد را به چرخش در بیاورد. به عبارتی موتور نیروی مورد نیاز برای چرخش تسمه را مهیا می کند. همچنین سرعت چرخش تسمه و آبکش که توسط موتور تامین می شود، به طور خودکار بر حسب بار درون ماشین لباسشویی تغییر می کند. بعد از شستشو نیز آب کثیف از دستگاه خارج می شود. و لباس ها شسته می شوند. بنابراین مهم ترین وظیفه در ماشین لباسشویی به عهده ی موتور می باشد و در واقع موتور دستگاه، حکم قلب دستگاه را دارد و در صورت خرابی موتور ماشین لباسشویی، دستگاه اصلا کار نمی کند.

علائم سوختن موتور ماشین لباسشویی

شما لباس های کثیف خود را درون ماشین لباسشویی قرار می دهید و تایمر را مشخص می کنید و تنظیمات مورد نظر را برای چرخه ی شستشو انتخاب می کنید و سپس دکمه ی استارت را فشار می دهید. ناگهان شما یک صدای بسیار بلند می شنوید و دستگاه از کار می افتد و شستشو متوقف می شود. همچنین ممکن است شما سعی کنید که دستگاه را مجدد راه اندازی کنید، اما باز هم، همین مشکل پیش می آید و سبد یا همان محفظه ی سوراخ سوراخ دستگاه که لباس ها را در آن قرار می دهید، نمی چرخد. بنابراین شما نا امید می شوید و فکر می کنید که باید یک دستگاه جدید بخرید و به فکر خرید دستگاه می افتید. اما دست نگه دارید و پول خود را پس انداز کنید. زیرا موتور دستگاه شما خراب شده و با یک تعویض موتور، شما می توانید برای مدت های زیادی از ماشین لباسشویی تان استفاده کنید. برای پی بردن به نشانه ها و علائم سوختن موتور ماشین لباسشویی و نحوه ی تعویض موتور لباسشویی فقط کافیست که با ما همراه باشید.

علائم سوختن موتور ماشین لباسشویی به صورت تیتر وار :

  • نچرخیدن آبکش ماشین لباسشویی
  • مرطوب ماندن لباس ها
  • سر و صدای زیاد و غیر عادی
  • تخلیه نکردن ماشین لباسشویی

نچرخیدن آبکش ماشین لباسشویی

از مهم ترین علائم سوختن موتور ماشین لباسشویی، نچرخیدن دیگ ماشین لباسشویی می باشد. زیرا در صورتی که موتور دستگاه خراب باشد، نیروی کافی و لازم برای به گردش در آوردن آبکش فراهم نمی شود و در نتیجه آبکش دستگاه نمی چرخد. البته در این صورت دو حالت کلی ممکن است اتفاق بیوفتد، اول این که ممکن است اصلا آب وارد دستگاه نشده باشد و سپس آبکش نچرخد و یا این که آب وارد دستگاه شود ولی آبکش نمی چرخد که در این صورت لباس ها به درستی شسته نمی شوند و لباس ها کاملا خیس باقی می مانند.

مرطوب ماندن لباس ها

از مهم ترین علائم سوختن موتور، خشک نشدن لباس ها یا مرطوب ماندن لباس ها می باشد. به عبارتی لباس ها به وسیله ی چرخش سریعی که در پایان چرخه ی شستشو انجام می شود، باعث می شوند تا لباس ها کاملا خشک شوند. اما در صورتی که این چرخش سریع، انجام نشود، هنگامی که شما درب ماشین لباسشویی را باز می کنید، می بینید که لباس ها کاملا خیس هستند و یا هنوز غرق در آب هستند، همه ی این موارد نشان دهنده ی فرسودگی موتور می باشند، که باعث می شود تا موتور به سرعت مورد نیاز برای چرخش سریع نرسد و و یا چرخش سریع برای دستگاه دشوار باشد، اغلب این مشکل بخاطر تمام شدن زغال موتور ایجاد می شود. در بعضی دستگاهها به جای زغال از یک جفت آهنربا استفاده می کنند، تا به وسیله ی آن آبکش روان تر به حرکت در بیاید. شکستگی و خرابی این آهنربا ها می تواند باعث عدم کار کردن صحیح موتور شود.

سر و صدای زیاد و غیر عادی

وقتی که آبکش دستگاه سریع تر بچرخد، سر و صدای بیشتری را تولید می کند و همین سر و صدای زیاد بسیار آزار دهنده است و باعث مزاحمت می شود. همچنین اگر لباس های سنگینی مثل حوله، پتو، یا پارچه های سنگین را در ماشین لباسشویی قرار داده باشید، این سر و صدا خیلی بیشتر می شود. اما سر و صدای خیلی بلند و غیر متعارف می تواند نشان دهنده ی وجود یک مشکلی در شفت و بلبرینگ موتور وجود داشته باشد، بنابراین باید آبکش ماشین لباسشویی را بدون این که لباسی در دستگاه قرار دهید با دست بچرخانید، اگر احساس کردید که آبکش به راحتی نمی چرخد و چیزی مانع از چرخیدن آن می شود، بنابراین متوجه می شوید که مشکلی در شفت و بلربینگ وجود دارد که نیاز مند تعمیر و یا تعویض می باشد.

همچنین در صورتی که اشکالی در موتور دستگاه وجود داشته باشد، هنگامی که موتور دستگاه شروع به کار می کند، صدایی مانند وز وز به گوش می رسد، که این صدا، می تواند نشان دهنده ی خرابی موتور باشد. همچنین در این صورت، ممکن است علاوه بر وجود صدا، وجود بوی سوختگی نیز به مشام برسد.

تخلیه نکردن ماشین لباسشویی

در صورتی که موتور ماشین لباسشویی خراب باشد، دستگاه به دور تند نمی رود و در نتیجه مرحله ی بعدی که در واقع همان مرحله ی تخلیه می باشد انجام نمی شود، در نتیجه مقدار زیادی آب در دیگ دستگاه انباشته می شود. پس یکی دیگر از علائم خرابی موتور دستگاه، می توان به تخلیه نکردن ماشین لباسشویی اشاره کرد.

نحوه ی تعویض موتور ماشین لباسشویی

برای تعویض موتور ماشین لباسشویی، شما باید ابتدا دو شاخه ی برق دستگاه را از پریز برق جدا کنید. برای این که به موتور دسترسی پیدا کنید، باید دستگاه را برگردانید تا بتوانید به پشت دستگاه دسترسی پیدا کنید، حال باید پیچ های قاب پشت دستگاه را باز کنید و قاب را جدا کنید. حالا شما می توانید به راحتی موتور را مشاهده کنید. موتور توسط 4 تا پیچ بسته شده است، بنابراین اگر می خواهید موتور را جدا کنید، باید پیچ ها را به وسیله ی پیچ گوشتی باز کنید. چند سیم وجود دارند که به موتور وصل شده اند، بنابراین باید سیم ها را جدا کنید تا موتور به راحتی جدا شود. برای جدا کردن این سیم ها باید ابتدا سوکت فلزی را بکشید تا جدا شوند، بنابراین نباید خود سیم ها را بکشید. همچنین باید تسمه ی وصل شده به موتور را نیز جدا کنید تا بتوانید موتور را خارج کنید.

وقتی موتور قدیمی را خارج کردید، حال باید موتور جدید را جایگزین کنید. برای جایگزینی موتور جدید باید تمام مراحل قبل را به صورت معکوس انجام دهید. یعنی موتور را در جای خود قرار دهید و و سپس تمام اتصالات و سیم های مربوطه را دوباره وصل کنید. هنگام وصل کردن سیم ها، حواستان باید بسیار جمع باشد، زیرا در صورت عدم توجه کافی و ایمنی نبودن وضعیت موتور، خطر برق گرفتگی وجود دارد. سپس باید تسمه را نیز وصل کنید و در نهایت، پیچ و مهره ها را نیز با استفاده از آچار و بست های موجود محکم ببندید. سپس باید برای تست، ماشین لباسشویی را به برق وصل کنید و دستگاه را روشن کنید تا ببینید که آیا مشکل بر طرف شده یا نه !

اهمیت تعویض موتور ماشین لباسشویی

شاید هنگامی که دستگاه شما از کار بیوفتد و این خرابی بخاطر سوختن موتور اتفاق افتاده باشد، لازم نیست که به فکر خرید یک ماشین لباسشویی جدید باشید، بلکه شما می توانید با هزینه ای بسیار کم تر، موتور ماشین لباسشویی خود را عوض کنید و برای سالیان سال از دستگاهتان استفاده کنید و دیگر لازم نیست که در چنین وضعیت اقتصادی ای، دغدغه ی خرید یک ماشین لباسشویی جدید را داشته باشید. همچنین از مهم ترین مواردی که باید به آن توجه کنید، این است که برای جلوگیری از خراب شدن موتور، بهتر است که هر سال، دستگاه شما توسط تکنسین متخصص سرویس شود تا باعث جلوگیری از خراب شدن دستگاه و افزایش طول عمر دستگاه شوید.

نکات تکمیلی

در صورت مشاده ی علائمی که در این مقاله اشاره کردیم، شما باید سریعا دستگاه را از برق بکشید و مطمئن شوید که دستگاه خاموش شده است. سپس در صورتی که خودتان مهارت کافی در زمینه ی  تعمیرات دستگاه را دارید، که باید آن را تعمیر کنید، اگرنه که باید هرچه سریع تر با یک مرکز تعمیرات ماشین لباسشویی تماس بگیرید تا مشکل دستگاه شما را بر طرف کند.

در صورتی که فکر می کنید مهارت کافی در زمینه ی تعمیرات ماشین لباسشویی و تعویض موتور دستگاه را ندارید و قادر به انجام چنین کاری نیستید، و برای کار با وسایل برقی و تعمیر آن ها فاقد صلاحیت هستید، توصیه می کنیم که به هیچ وجه اقدام به تعمیر دستگاه نکنید و تعمیرات ماشین لباسشویی خود را به تکنسین های متخصص در این زمینه بسپارید. همچنین به یاد داشته باشید که هزینه ی تعویض یک موتور جدید برای ماشین لباسشوییتان، بسیار کمتر از خرید یک دستگاه جدید می باشد.

همچنین لازم به ذکر است که مطالب موجود در این مقاله، یک راهنمایی کلی و عمومی در جهت شناخت علائم و نشانه های سوختن موتور ماشین لباسشویی و نحوه ی تعویض موتور ماشین لباسشویی می باشد و این اطلاعات به صورت یک مشاوره ی حرفه ای نمی باشد. همچنین مطالب این صفحه ممکن است بدون اطلاع قبلی اصلاح شود. بنابراین ما هیچ گونه مسئولیتی در قبال خطراتی که ممکن است شما و دستگاهتان را تهدید کند نداریم و تمامی خسارات و هزینه و زیان های ناشی از تعمیر اشتباه نیز به عهده خود شما می باشد. بنابراین توصیه می کند که در صورت مشکل از یک تکنسین متخصص کمک بگیرید.

 

دسته‌بندی آموزش تعمیرات ماشین لباسشویی مقالات آموزش تعمیرات ماشین لباسشویی
اشتراک گذاری
نوشته های مرتبط
ورود به سایت