ثبت درخواست تعمیرات
تعمیر موتور لباسشویی دیبا پشتیبان

تعمیر موتور ماشین لباسشویی

موتور ماشین لباسشویی چیست؟ علت ضعیف شدن موتور ماشین لباسشویی چیست؟ چگونه موتور ماشین لباسشویی را چک کنیم؟ علائم و دلایل سوختن ماشین لباسشویی چیست؟ چگونه موتور ماشین لباسشویی را تعمیر و تعویض کنیم؟ اگر به دنبال پاسخ این سوالات هستید تا پایان این مقاله از دیبا پشتیبان با ما همراه باشید.

یکی از مهمترین قطعات ماشین لباسشویی مانند قلب افراد، موتور ماشین لباسشویی است. اهمیت این قطعه به حدی است که آسیب دیدگی آن باعث غیرقابل استفاده شدن ماشین لباسشویی می شود. در صورتی که موتور ماشین لباسشویی شما به دلایل مختلف از جمله قرار دادن بیش از حد لباس، استفاده بیش از حد از ماشین لباسشویی و … دچار مشکل شده است، باید از تعمیرکار حرفه ای در این زمینه برای تعمیر موتور ماشین لباسشویی و تعمیر آن استفاده کنید.

برای تعمیر این قطعه از لباسشویی خود و افراد غیرحرفه ای از آن دوری کنید زیرا قیمت این قطعه معمولاً بسیار بالاست و هرگونه اشتباهی در حین تعمیر و تعویض آن می تواند هزینه های زیادی را برای شما به همراه داشته باشد، دیبا پشتیبان با ارائه خدمات تعمیرات لوازم خانگی در منزل به شما کمک می کند تا بهترین خدمات را در محل داشته باشید.


ماشین لباسشویی چگونه کار می کند؟

تعمیر موتور لباسشویی

آبکش از طریق محور شفت از طریق 2 بلبرینگ به دیگ و کاسه نمد متصل می شود؛ از انتهای دیگ، میل شفت به فولی متصل می شود و فولی دیگر به موتور متصل است. تسمه دور فولی دیگ و موتور قرار میگیرد.
هنگام روشن بودن موتور، تسمه می چرخد و در نهایت با چرخش دیگ، شفت متصل به فیلتر نیز می چرخد.
با چرخش میل شفت، آبکش نیز به چرخش در می آید.
موتور در زمان های مختلف با قدرت متفاوت تحت فرمان برد مدار یا تایمر شروع به کار می کند.
دور موتور در زمان های مختلف، فرق می کند. به عنوان مثال: در مدت خشک کردن لباس ها، دو موتور سریعتر است و به سرعت می چرخد.

چه مشکلات لباسشویی به خرابی موتور مربوط است؟

  • نچرخیدن آبکش لباسشویی
  • صدای لباسشویی
  • ایرادات خشک کن لباسشویی
  • لرزش لباسشویی
  • معرفی بهترین موتور ماشین لباسشویی

انواع ماشین لباسشویی:

  •  موتور سیم پیچ
  •  موتور از نوع زغالی
  •  موتور DC
  • موتور اینورتر با تسمه و بدون تسمه

توجه داشته باشید که، بهترین موتور ماشین لباسشویی مدل های اینورتر هستند.

 

نحوه بررسی موتور ماشین لباسشویی

تعمیر موتور ماشین لباسشویی

در موتورهای قدیمی، اگر تسمه لباسشویی نمی تواند با لباس های داخل ماشین بچرخد، تسمه را از موتور جدا کرده و دستگاه را روشن کنید، اگر شروع به چرخیدن کرد یعنی موتور سالم است؛ در غیر این صورت موتور سوخته است.
برای تست موتور زغالی لازم است تا ذغال و تاخو به هم به صورت سری متصل و به آنها برق داده شود.
به یاد داشته باشید که تست موتور ماشین لباسشویی خطرناک است.

علت ضعیف شدن موتور ماشین لباسشویی چیست؟

خرابی کلکتور، روتور، خازن، تاخو، سیم پیچ یا سایر قسمت های موتور و خرابی تسمه یا فولی موتور

علائم خرابی موتور ماشین لباسشویی

خرابی ماشین لباسشویی یا ضعیف شدن آن به عوامل زیادی برمی گردد.
به عنوان مثال یکی از رایج ترین علائم خرابی یا ضعیف شدن موتور، تولید صداهای غیرعادی و لرزش بیش از حد ماشین لباسشویی است.
از دیگر علائم خرابی یا خرابی موتور ماشین لباسشویی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • بروز اختلال در شستشوی لباس
  • لباس ها کاملا خشک نمی شوند
  •  استشمام بوی سوختگی از لباسشویی
  •  آبگیری نشدن لباسشویی هنگام شستشو
  •  نچرخیدن دیگ لباسشویی
 

خراب شدن تسمه لباسشویی

تعمیرکار موتور لباسشویی

یکی دیگر از دلایل خرابی موتور ماشین لباسشویی آسیب دیدن تسمه است.
این وضعیت عمدتا در تسمه یا موتورهای معمولی رخ می دهد.
لرزش و صداهای عجیب ماشین لباسشویی یکی از رایج ترین علائمی است که نشان دهنده خرابی تسمه موتور و همچنین ضعیف شدن خود موتور است.


علت خرابی ماشین لباسشویی چیست؟

کاربران عزیز دیبا پشتیبان به یاد داشته باشید که موتور ماشین لباسشویی جزء قطعات مصرفی است و به مرور زمان خراب می شود. اما دلایل دیگری نیز وجود دارد که در ادامه توضیح خواهیم داد.

عمر بالای موتور ماشین لباسشویی ممکن است منجر به خرابی آن شود.
وقتی زغال دینام تمام شد، باید فورا آن را تعویض کنید تا به موتور ماشین لباسشویی آسیبی نرسد.
قرار دادن لباس‌های زیاد در لباسشویی باعث می‌شود موتور ماشین لباسشویی در حین چرخش فشار وارد کند. با توجه به ظرفیت ماشین لباسشویی از آن استفاده کنید. پس از پر کردن آبکش، مطمئن شوید که در یک وجب از سقف آبکش فاصله داشته باشد.
استفاده مکرر و روشن کردن ماشین لباسشویی به موتور فشار وارد می کند.
اگر دیگ نشتی داشته باشد و آب به داخل موتور ماشین لباسشویی بریزد به آن آسیب می رساند.
ولتاژ کم و زیاد در حین خشک کردن یکی دیگر از دلایل آسیب دیدن موتور است.


نحوه بررسی موتور ماشین لباسشویی

تعمیرات موتور لباسشویی

یکی از مهمترین اقداماتی که باید بعد از تعویض موتور ماشین لباسشویی خود انجام دهید، تست آن برای اطمینان از سالم بودن موتور است. برای تست موتور ماشین لباسشویی های جدید و دارای اینورتر به موارد زیر نیاز دارید:


ابتدا منبع تغذیه را آماده کنید.
همانطور که مشاهده می کنید منبع تغذیه دارای دو ولتاژ است که یکی متغیر و نقطه اتصال دو سر زغال و دیگری 5 ولت و محل اتصال دو سیم پیچ استاتور است.
توجه داشته باشید که هر گونه اشتباهی از بابت اتصال سیم ها باعث خرابی لباسشویی می شود پس بهتر است از تست کردن آن بپرهیزید و این کار را به متخصص آن از دیبا پشتیبان بسپارید.
توجه داشته باشید که، موتور ماشین لباسشویی یکی از حساس ترین قطعات این ماشین لباسشویی است؛ اگر ماشین لباسشویی مشکلی داشته باشد، به احتمال زیاد موتور آن معیوب است. اگر موتور به هر دلیلی از کار بیفتد، تمام قطعات دیگر نیز از کار خواهند افتاد. اگر تجربه و مهارت ندارید، تشخیص علت خرابی موتور ماشین لباسشویی بسیار مشکل است.


دلیل اصلی خرابی یا نیمه سوختن موتور، استفاده زیاد از دستگاه و قرار دادن لباس های حجیم یا پتوهای بزرگ و سنگین در داخل دیگ است. اما در برخی موارد ممکن است به دلیل پایان یافتن عمر موتور و فرسودگی آن، مشکلاتی مانند خرابی موتور یا نیمه سوختگی پیش بیاید.


باید بدانید که اگر موتور ماشین لباسشویی شما خراب شود دیگر نمی توانید از ماشین استفاده کنید و باید سریعا آن را خاموش کرده و دوباره روشن نکنید. اگر می خواهید برای مدت طولانی از موتور ماشین لباسشویی استفاده کنید. باید بدانید نکاتی وجود دارد که به شما کمک می کند عمر ماشین لباسشویی خود را افزایش دهید تا بتوانید از آن بیشتر استفاده کنید و به موتور آسیب نرسانید؛ برای اینکار می توانید از متخصصین خبره ما در این زمینه کمک بخواهید. دیبا پشتیبان با ارائه خدمات  تعمیرات لباسشویی   و قطعات اصلی در محل شما را در تعمیر دستگاهتان یاری می کند. ما متخصصصان با تجربه‌ی برای  تعمیر لوازم خانگی  داریم.


قسمت های مختلف ماشین لباسشویی

از آنجایی که هر ماشین لباسشویی طراحی و ویژگی های خاص خود را دارد اما قطعاتی در تمامی لباسشویی ها به کار برده شده است که عبارتند از:

تعمیر موتور لباسشویی
درام یا قابلمه ماشین لباسشویی

آیا می دانستید ماشین لباسشویی شما دو دیگ دارد؟ چیزی که می بینید و لباس هایتان را در آن می گذارید دیگ داخلی است که می چرخد و دریچه هایی برای ورود و خروج آب دارد و چیزی که نمی بینید دیگ ثابت متصل به بدنه ماشین لباسشویی است که دیگ بیرونی از آن محافظت می کند. و سایر قسمت های ماشین لباسشویی یک ظرف داخلی که از نشت آب به داخل قطعات جلوگیری می کند.


شیر ورودی آب ماشین لباسشویی

پس از روشن شدن ماشین لباسشویی و تنظیم برنامه شستشو، دریچه ورودی آب به طور خودکار باز می شود تا آب وارد مخزن داخلی شود. سطح آب در دیگ با توجه به مدل ماشین لباسشویی و برنامه انتخابی تعیین می شود. همانطور که در تصویر مشاهده می کنید شیر ورودی آب ماشین لباسشویی توسط دو لوله تغذیه می شود که یکی آب گرم و دیگری آب سرد است و دمای آب ورودی می تواند با این دو لوله باشد. پیکربندی شده است.


پمپ تخلیه ماشین لباسشویی

همانطور که از نام آن پیداست، وظیفه این قسمت از ماشین لباسشویی تخلیه آب در طول دوره های شستشو و چرخش است. پمپ تخلیه در پایین واشر قرار دارد، معمولاً در مدل‌های با بار بالا به سمت عقب و در مدل‌های با بار جلو به سمت جلو. پمپ تخلیه آب خروجی از دیگ را در طول چرخه کنترل می کند، پس از شستشوی اصلی، پس از اولین شستشو و در آخرین چرخه، دیگ را تخلیه می کند.

تعمیر موتور لباسشویی

شلنگ تخلیه ماشین لباسشویی

در پایان چرخه شستشو، آب با کمک پمپ تخلیه وارد شلنگ تخلیه شده و آب از ماشین لباسشویی خارج می شود. این شیلنگ ها معمولاً از پلاستیک موجدار ساخته می شوند.


المنت حرارتی یا گرمکن ماشین لباسشویی

این قسمت از ماشین لباسشویی آب موجود در دیگ را طبق برنامه شستشو تا دمای دلخواه گرم می کند. گرمکن واشر در زیر دیگ اصلی قرار دارد و کاملا آب بندی شده است.


ترموستات ماشین لباسشویی

این قسمت از ماشین لباسشویی دمای آب ورودی را اندازه گیری می کند و در صورت نیاز به المنت ها دستور می دهد تا آب را گرم کنند. در واقع ترموستات وظیفه کنترل دما را بر عهده دارد. هنگامی که دما به حد مطلوب می رسد، جریان الکتریکی را به المنت قطع می کند.


برد الکترونیکی ماشین لباسشویی

اطلاعات این قسمت از ماشین لباسشویی به گونه ای برنامه ریزی شده است که به ماشین لباسشویی کمک می کند تا با توجه به نوع لباس کار کند.


هیدرواستات ماشین لباسشویی

هیدرواستات قسمتی است که وظیفه تنظیم سطح آب ورودی به دستگاه را بر عهده دارد. زمانی که سطح آب در دیگ به حد مناسب رسید، جریان آب را متوقف می کند.


میکروسوئیچ

عملکرد اصلی میکرو سوئیچ اطمینان از بسته بودن درب ماشین لباسشویی برای شروع فرآیند شستشو است. اگر در بسته نباشد از رسیدن جریان الکتریکی به شیر ورودی آب جلوگیری می کند.


تسمه ماشین لباسشویی

این قسمت از ماشین لباسشویی موتور را به پولی پشت درام متصل می کند و باعث چرخش آن در حین شستشو می شود.

تعمیر موتور لباسشویی
موتور ماشین لباسشویی

یکی از مهمترین قطعات ماشین لباسشویی موتور آن است. با یک همزن کار می کند تا حرکت چرخشی لازم برای شستن و شستن لباس ها را ایجاد کند. سرعت های مختلفی با تنظیماتی که هنگام بارگذاری لباس انتخاب می کنید تعیین می شود. متداول ترین انواع موتورهای مورد استفاده در ماشین لباسشویی ها درایو مستقیم یا تسمه درایو هستند. یک موتور محرک مستقیم مستقیماً به سبد شستشو وصل می شود، در حالی که یک موتور محرک تسمه مستقل است و از یک تسمه برای چرخش سبد شستشو استفاده می کند.


تایمر

این بخش به شما کمک می کند تا زمان شستشو را برای لباس های خود تنظیم کنید که می تواند به صورت دستی یا خودکار تنظیم شود.

قطعات با کیفیت

اعزام یک ساعته

تعمیر در محل

ضمانت 6 ماهه با فاکتور

هزینه شفاف سازی

تسویه بعد از تحویل و تست

ورود به سایت